GYIK

A blokk adatainak feltöltését bármikor megtehetem?

Igen, a kódokat 0-24 órában fel tudod tölteni az oldalra a megadott promóciós időszakban.

Meg kell-e őriznem a vásárlást igazoló blokkot?

Igen, szükséges a nyereményed átvételéhez és kérjük, őrizd meg a Játék végétől számított 45 napig sértetlenül és olvasható módon.

Mit kell tennem, ha gyűjtőblokkal rendelkezem?

Azon üzletek esetében, melyek gyűjtőblokkot tudnak csak nyomtatni, szükséges kérned a vásárlásodról egy saját névre szóló ÁFÁ-s számlát – így ezen számla sorszámával tudsz játszani! A számla minden esetben fontos, hogy tartalmazza a vásárolt termék megnevezését és darabszámát.

Mit kell tennem, ha nyertem?

Ha nyertél, a regisztráció során megadott e-mail címen felvesszük a kapcsolatot veled további egyeztetés céljából, hiszen a nyertességről szóló, e-mail útján megküldött értesítőt követően, 10 munkanapon belül szükséges megküldened vagy a blokk/számla jól olvasható fotóját e-mailben a Lebonyolító jatekertesito@maxxonreklam.hu e-mail címére vagy postai úton beküldened a következő címre: Maxxon Reklám Kft. 2120 Dunakeszi Pf. 125.

Nyertem, beküldtem az eredeti blokkot, de régóta nem történt semmi, mit kell tennem?

A Maxxon Reklám Kft. folyamatosan dolgozza fel a blokkokat és postázza a nyereményeket, a játékszabályzatban meghatározott 70 napon belül kell kézhez kapnod a nyereményed.

Mi történik, ha nem vagyok otthon a nyeremény átvételekor?

A kiszállító cég, amennyiben megadtad a telefonszámod, előre értesít a nyeremény átvételéről, ha nem adtad meg, akkor az első kézbesítés után üzenetet hagy a megadott címen és újra próbálkozik a következő napon.

Nem kaptam értesítő üzenetet, de látom a nevem kiírva a weboldalon – ilyenkor mi történik?

A Maxxon Reklám Kft. folyamatosan értesíti a nyerteseket, kérjük nézd meg a Spam mappádat és ellenőrizd minden esetben a regisztrációnál megadott email fiókodat.

Amennyiben egyszer nyertem, és a fődíjat is én nyertem, a kódot viszont már beküldtem, ilyenkor hogyan igazolom? Amennyiben egyszer nyertem, akkor a fődíjra már nem vagyok jogosult?

Természetesen amennyiben a nyertes blokkot már beküldted a Maxxon Reklám Kft. részére, és ez a blokk nyerte meg a fődíjat, akkor nincsen más teendőd, mint a nyeremény részleteket egyeztetni a céggel, hiszen a blokkod már bent van a rendszerben! A fődíjra minden a játék időtartama alatt feltöltőtt blokk jogosult, attól függetlenül, hogy a blokk nyert-e.

Átruházhatom-e a nyereményemet?

A nyeremények készpénzre, vagy bármely egyéb kedvezményre, vagy más üzleti célú juttatásra nem válthatóak át és másra át nem ruházhatók.

Hogyan kapom meg a nyereményemet?

A napi és heti nyereményeket valamit a fődíjat futárszolgálattal vagy postai úton juttatja el a Lebonyolító a nyertes Játékosok részére.

A nyeremény után kell-e adót fizetnem?

A nyertes játékosokat adófizetési kötelezettség nem terheli.

Hol jelezhetem, ha technikai problémám van?

A nyereményjáték időtartama alatt kérdéseidet, észrevételeidet a lebonyolító Maxxon Reklám Kft.-nél, a ugyfelszolgalat@maxxonreklam.hu e-mail címen, vagy a 2120 Dunakeszi, Pf. 125. postacímen jelezheted.